HTML

Sok boldog ember

2010.11.04. 16:13 szpistee

Mondtam én , hogy ajándék és persze megint megvolt a szokásos önsajnálkozás : Miért nem raktam többet rá... Na de gratulálok Popey-nek és Moyotamnak szépp summmát kaszzáltak le a betclictől. Volt még egy mini kombi szelvényem is:  

 

 Persze erre a multira is felkerült a Bayern, de gondoltam alehtetlenre is(mi van ha x-elnek)

Ma Európa Liga mérkőzések vannak és ebből két meccset emelnék ki :

Steaua Bucureşti vs. Utrecht  X2 : 1,72

 Nem nyer a Steaua. Az edzőt megint basszogatja a birka pásztor tulajdonos, a játékosok fizetése is le lesz vonva szóval minden adott a haláli légkörhöz a Steuanál.

PSG vs. Borussia Dortmund  X2: 1,44

A Dortmund hétvégén jó kis meccset játszott a Mainzal ,igazi rangadó volt amit 0-2re megis nyertek. Nem hinném, hogy kikapnának ma, de az x nincs kizárva mert a PSGnek se megy rossul mostanában.

Túl sok volt most ez a nyerő szériám, érzem lekell álljak kicsit mert hamarosan eljön az a pillanat amikor vesziteni is fogok és azt a periódust minnél rövidebbre kell majd szabni :) 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bandf.blog.hu/api/trackback/id/tr202423424

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása