HTML

Tboy

2010.11.02. 14:19 szpistee

Tboy kollega egy tippjét osztanám meg a mai napra:

 Rubin Kazan vs. Panathinaikos  under 2.5(kevesebb mint 3 gól): 1,66

Mindkét csapat egy gólt rugott 3 meccsen, két hete gól nélküli döntetlent játszottak. Egy csapat sem érzi jól magát az oroszországi hidegben, ezért a Kazantól várható egy gól, nagyon valószinütlen a golzápor.

Legyen akkor már egy tipp tőlem is :)

Valencia vs. Rangers 1: 1,40

A Valenciának muszály nyerni, a Rangers most lefele csüszik a lejtőn , a Celticet megverték idegenben de utána csak x-et tudtak kihozni az Invernessel otthon.

 Még egy ráadás :)

Hartlepool United vs. Notts County  x2: 1,44

A Notts Countynak új edzője van, Paul ince. Az a Paul Ince aki nemrég még a Blackburnt irényitotta. Igaz ez a második mérközése a csapattal az elsőn vereséget szenvedett a listavezető Southamptontól(kevés ideje volt foglakoznia csapattal a mecss előtt). A csapat gólkirálya is visszatért az eltiltásából. Mindenképp érdekes mérközés lesz , én egy döntetlent vagy egy vendég győzelmet tippelek.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bandf.blog.hu/api/trackback/id/tr292416119

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása