HTML

liga kupák

2010.10.26. 16:51 szpistee

Nincs könnyű dolgom , ezek a liga kupa meccsek háááát nincs is megfelelő szó rájuk, én csak meglepi napnak szoktam hivni. Minden évben valamilyen kiscsapat teljesen váratlanul lecsap egy nagy halra Alcoron - Real Madrid , ManUtd - Leeds Utd, godolom tavaly sokaknak kellemetlen estét okoztak.

 3 mérközést szúrtam ki mára, mind a hármat az angol liga kupában játszák:

Ipswich Town - Northampton
 

Roy Keane csapata nagyon jól kezdte a szezont de az utóbbi 4 alkalomkor nagyon gyengén szerepeltek itt az ideje a javitásnak és erre megvan minden esélyük.

Wigan - Swansea City

Fincsi... A Wigan edzője Roberto Martinez két éve még a Swansea Cityt irányitotta. Azóta két edzőváltás is volt a klubnál és évről évre jobbak, nagyon megnyerő focit játszanak mindenki csak dicséri őket Angliában. Nem kizárt egy Swansea meglepi.

Leicester City - West Brom

Na most mutasd meg Eriksson. Nagy hirnek számitott, hogy az angol másodosztályba ment Sven Goran Eriksson , eddig 1 döntetlen,1győzelem és 1vereség a mérlege. Az edző jó a csapat már nem annyira de télen komoly átigazolások lesznek Leicesternél addig már nincs is olyan sok , a játékosok bizonyitani akrnak, hogy legyen helyük a csapatban februárban is. A Westbrom nagyon menetel a bajnokságban, de Matteo edző több mint valószinű pihentetni fogja a kezdő csapatott.

Nekem mára elég egy kis kombi szelvény:

Ipswich - Northampton 1 | 1.44

Wigan - Swansea x2 | 1.61

Leicester - Westbrom 1x | 1.50

Összesen 3,47 es szorzó , egy próbát megér :)

 

 

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: foci

A bejegyzés trackback címe:

https://bandf.blog.hu/api/trackback/id/tr22400828

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása