HTML

liga kupák v2.0

2010.10.27. 13:10 szpistee

Hát igen , szép kis kezdés 3 ból 1 tipp volt jó...cikki :), az Ispwich hozta kötelező győzelmet de a Swansea és a Leicester nem tudta meglepni az erősebb ellenfeleit. Nagy megleptések nem voltak , a Real csak egy 0-0t játszott, de a Copa del Reyben van visszavágó és a visszavágón nem lesz legyelem a Murciának . A Birmingham és a Poli Temesvár csak 11esekkel tudta kiharcolni a továbbjutást.(mind2 csapat győzelme rendes játékidőben 1,10et ért volna)

A mai nap fólytatódik a kupa sorozat és én továbbra is várom a meglepiket :) de mielőtt a kupa mecsekkel foglakoznánk  svéd és holland bajnokság is lesz ma:

!!!!Hacken - Malmo FF!!!! (klikk a mecssre és látod a formájukat)

A Malmo nak kötelező a győzelem fej fej mellet haladnak a Helsingobrgal és már nincs sok hátra a bajnokságból. Tavaly is ez volt csak két másik csapat (IFK Goteborg , AIK Stockholm)  főszereplésével , akkor az utolsó fordulóban dölt el a bajnoki cim sorsa, természetesen az utolsó fordulóban egymás ellen játszottak. A malmoi győzelem 1,85 ös szorzója nagyon csábitó, a 3gól alatti szorzó még csábitóbb 2,05.

Feyenoord Rotterdam - VVV Venlo ?
 

Kaptak egy 10-0 a Psvtől . és mégis maradt az edző... Érdekes mérközés lesz , mindkét csapat a bajnokság végén kullog... A fezenoordnak illene nyernie de hát kitudja ...  

Vitesse - PSV ?

A Vitesse nem annyira rossz csapat mint aminek látszik most, a PSV-nek nagyon megy, jó szorzója van Reisnek , Dzsudzsáknak és Marcus Pedersennek a Vitesse-ből hogy gólt szerezzenek . 1,61-es a szórzója, hogy mind2 csapat gólt rug.

 

Na és akkor pár kupa mecss:

Newcastle U. - Arsenal 

A Newcastle kiverte a Chelseat egy 3-4 es gólparádés meccsen, a Chelsea csere csapattal állt ki , ezt fogja tenni az Arsenál is. Jó esély van a meglepetásre és a sok gólos meccsre is. Over 2,5 : 1.65 , 1x:1,83 , mindkét csapat szerez gólt 1,57 .

West Ham U. - Stoke C. 

Ez a WestHam az idén is a kiesés ellen fog küzdeni , nagyon gyengus a teljesitményük , a Stoke egy  szivós csapat a Manchester ellen is jól játszottak. X2: 1,53 . under 2.5: 1,72 

Lyon - Paris S.G.

Nagy meccs. A Lyonn a bajnokságban gyengusan szerepel , a PSG nek meg elég jól megy a bajnokságban is és a Europa League ben is.  X2: 1,72 , mindkét csapat szerez gólt: 2,00.

Rémélem ezúttal jobban sikerül majd eltalálnom a meccseket, a Malmore én mindenképp fogadok.

 

 

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://bandf.blog.hu/api/trackback/id/tr292402723

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

moyotam 2010.10.27. 20:41:23

a Newcastle - Arsenal sztem is jo meccsnek igérkezik, én mindenképp abba fogok belenézni;) kiváncsi vaok az ágyús újoncokra:D
süti beállítások módosítása