HTML

liga kupák v3.0

2010.10.28. 17:07 szpistee

Ez már jobban sikerült. :) A hajamat téptem miért nem raktam nagyobb tétet a Malmöre. Az Arsenal 4 gólal verte a NUFC, A Feyenoord nyert, a PSVnél Reis és Dzsudzsák rugták a gólokat a Lyon - PSG x lett 90 perc után, a Stoke nem nyert 1-0ra vezetett félidőben és a szünetben valami csoda történhetett mert a Westham rugot 3om gólt. :)

 

A Malmo ből nyert pénzt már elfogadtam live... de legalább nem mentem minuszba. Ma is megprobálokozom pár meccsel, mert miért ne :D

Alcorcon vs. Athletic Bilbao

 A bizonyos Alcorocon aki tavaly otthon 4-0ra verte a Realt...Most nem hinném, hogy ez megfog történni, az Athletic egy igazi kupa csapat , akik komolyan veszik a kupa meccseket és az útóbbi években mindig ott voltak a legjobbak közt, ha nem a döntőben. A legjobb felállásban fognak pályára lépni és a győzelmük 1,90 et ér.

Helsingborg - Mjallby

Nem bajnoki, Svéd kupa elődöntő. a Mjallby jól szerepelt az idén de sajnos a bajnokságból az európai kupát már nem kapják el de ha megnyerik a svéd kupasorozatott akkor ott lehetnek majd a selejtezőkön. A helsingborgi edző pihentetni fogja az egész kezdőcsapatott és cserékkel állnak fel. Nekik a bajnokság a fontos, az európa ligában már biztositott a helyük(selejtező) X2 : 1,83

Ennyi mára :)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bandf.blog.hu/api/trackback/id/tr1002405816

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása