HTML

Back in business

2010.11.09. 13:59 szpistee

Mára két fogadható mérközést néztem ki egy angol első és másodosztályú találkozót.

Stoke City vs. Birmingham City 

A Stoke 5 meccsen zsinorban kikapot , az ezelötti 5 meccsen pedig egyszer sem kapott ki.A Birmingham nagyon gyengén játszik idegenben , a Stoke nem rossz csapat és ma biztos a győzelemre mennek egy dupla esély 1,25 ér, egy sima Stoke győzelem 2,10, és egy Kenwyne Jones átal szerzet gól 2,50 et.

Ipswich Town vs. Derby County

Az Ipswich az idén a feljutásért játszik és ez nem titok , még a Derby csak egy jó sorozatot fogott ki. A Derbyből hiányozni fognak a kezdő csatárok Luke Moore és Alberto Bueno. A dupla esály 1,28 at, a sma győzelem pedig 2,10et ér.

Megjegyezném ,hogy mindlét meccsen a nincs fogadás döntetlenre tipusű fogadásnál a hazai győzelmek 1,44et érnek.

Ma játszik a Tottneham is, a Sunderland ellen de a hétvégi rosszemlékek miatt nem igen tudok objetiven gondolni a meccsre. Tény , hogy Darren Bent nem fog játszani sérülés miatt , nélküle pedig nehzen rúg gólt a Sunderland( vele is nehezen rugnak de nélküle...) ha meglepetésben gondolkodok akkor az az lenne, hogy Asamoah Gyan rug egy gólt ami 3.00  ás odds. A sima Tottenham győzelem 1,53at ér.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bandf.blog.hu/api/trackback/id/tr742435953

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása